Ed Verhage te gast bij Podium Van Mill

Ed Verhage en Sebastiaan van Mill

Barendrecht – In het programma Podium Van Mill op Exxact Barendrecht ontvangt Sebastiaan van Mill op dinsdag 19 november tussen 20.00 en 22.00 uur Ed Verhage.

Ed Verhage heeft meer dan 30 jaar radio-ervaring bij commerciële en publieke lokale omroepen. Hij is naast voorzitter van de lokale omroep Exxact Barendrecht ook actief als speaker tijdens de jaarlijkse doorkomst van de Roparun in Barendrecht en als adviseur in het onderwijs. Ed is muziekliefhebber en fervent verzamelaar van vinyl singles en radiojingles.

Sebastiaan van Mill gaat met hem in gesprek. Wie is hij als persoon? Wat drijft hem? Waar beleeft hij plezier aan? Vanzelfsprekend wordt er tijdens deze aflevering door Ed Verhage uitgekozen muziek gedraaid om erachter te komen wat voor hem betekenis heeft en waar hij belang aan hecht. Als radiopresentator komt zijn radioverleden en heden aan de orde.

De techniek is in handen van: Scott Verhage.

Podium Van Mill is te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM via de kabel en wereldwijd via de livestream www.exxact.nl en Tunein.

Podium Van Mill vervangt deze week Podium Vis, wegens de vakantie van Jos Vis.