Met Van Mill door de middag

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Elke donderdag tussen 15.00 uur tot 17.00 presenteert Sebastiaan van Mill het radioprogramma “Met Van Mill door de middag”. Voorgaande afleveringen, onderwerpen en gasten kun je hier vinden en beluisteren.

Je hoort nieuws, actualiteiten, politiek, muziek en persoonlijke verhalen uit Barendrecht en de regio. En natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke verhalen en het delen van ideeën om elkaar te inspireren en te verbinden.

Lokale omroep Exxact Barendrecht wil graag een verbinder zijn voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er in Barendrecht en de omliggende gemeenten gebeurt.

Kijk en luister mee: Exxact TV via Ziggo kanaal 49 & digitale radio kanaal 924, live.exxact.nl, de gratis Exxact app, exxact.nl, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en 106.4FM

De programmering van dit (visual) radioprogramma op Exxact Barendrecht:
Iedere donderdag live van 15.00 tot 17.00 uur (herhaling op maandag van 15.00 tot 17.00 uur).

Met Van Mill door de middag podcast is te volgen en te beluisteren via: Spotify, Google en Apple podcast.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en mensen die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of whatsapp naar 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 924, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay), Exxact App en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.