SGP/CU-lijsttrekker en ondernemersvereniging VBO Fresh World in Gemeenteloket

Radioprogramma Gemeenteloket (Exxact Barendrecht) ontvangt donderdagavond 18 januari de voorzitter van VBO Fresh World om te praten over het ondernemersklimaat in Barendrecht en de ontwikkelingen rond Nieuw Reijerwaard. Ook is SGP/CU-lijsttrekker Leendert Mijnders te gast om het verkiezingsprogramma van zijn partij te presenteren.

Jan Willem van Hellemond van VBO Fresh World (links) en SGP/CU-lijsttrekker Leendert Mijnders

Leendert Mijnders is sinds 2011 gemeenteraadslid en bij de vorige verkiezingen in 2014 al lijsttrekker voor de SGP/CU. Zijn partij vormt sinds november 2016 een coalitie met CDA en EVB, nadat een eerdere coalitie van EVB, D66 en VVD uiteenviel. Wil Mijnders de huidige lijn van het college na de verkiezingen voortzetten of heeft hij andere plannen?

Jan Willem van Hellemond is voorzitter van ondernemersvereniging VBO Fresh World, die de belangen behartigt van zo’n 200 Barendrechtse ondernemers. Veel van hen zijn werkzaam in de agri- en versfoodsector, waarvoor gemeente Barendrecht met Rotterdam en Ridderkerk een nieuw bedrijventerrein ontwikkeld: Nieuw Reijerwaard. Hoe loopt die samenwerking volgens Van Hellemond? En hoe gaat het met het Barendrechtse ondernemersklimaat in het algemeen? Heeft Van Hellemond nog ideeën voor verbetering?

Gemeenteloket is elke donderdagavond vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4FM of via de livestream van Exxact Barendrecht. De uitzending van 18 januari is hieronder terug te luisteren. Of beluister andere uitzendingen van Gemeenteloket.

In deze uitzending (alfabetische volgorde)
Gasten: Jan Willem van Hellemond, Leendert Mijnders
Radiofragmenten: –
Redactie: Sebastiaan van Mill, Florian Pronk, Arend Wesdijk