Harm Visser in Hart voor Barendrecht


Hart voor Barendrecht
Harm Visser

Op dinsdag 12 mei is Harm Visser te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Het thema deze avond is Zwakheid. Harm Visser is geboren en getogen in Barendrecht, zelfstandig ondernemer en meelevend lid in de Triomfatorkerk.

Houden we het vol, maandenlang afstand houden? Niet naar bijeenkomsten, niet naar verjaardagen, niet naar de sportclub? Wat doet dat met jou en met ons? En wat missen we? Wordt ons geloof beproefd door coronabeperkingen? Geen kerkdiensten, geen ontmoetingen? Is echte verbondenheid afhankelijk van afstand? En zijn er nieuwe initiatieven die opkomen in deze tijd? Met Harm Visser gaat Hart voor Barendrecht over deze enerverende periode in gesprek. Wat doet het met hem en wat leert hij van deze geheel nieuwe situatie?

 


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel en Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.