Kerkdiensten op Exxact Barendrecht te beluisteren (Update)

Kerkdiensten op Exxact Barendrecht
Kerkdiensten op Exxact Barendrecht (Foto: Arnold Sluijs)

Op zondag 22 maart zijn twee kerkdiensten te volgen via Exxact Barendrecht. In meerdere kerken worden de komende weken geen diensten gehouden of diensten voor een kleinere groep mensen. Om meer mensen diensten te kunnen laten volgen zendt Exxact Barendrecht de komende weken kerkdiensten uit.

Op zondag 22 maart wordt tussen 10.00 en 11.00 uur de dienst van Carnisse Haven uitgezonden. Gepland staat een jeugddienst zonder bezoekers. In deze jeugddienst gaat ds. Bert de Wit voor. Muzikale medewerking wordt verleend door de gelegenheidsband PGB. Het thema is ‘Omgaan met tegenslagen’.

Voorafgaand aan deze kerkdienst uitzending wordt tussen 09.00 en 10.00 uur de uitzending van het Exxact radioprogramma hart voor Barendrecht van afgelopen dinsdag herhaald. In deze uitzending vertelden ds. Herman Scheffer en ds. Bert de Wit over de omroepkerkdiensten in de Maranathakerk en Carnisse Haven. Tevens hoe oplossingen bedacht worden voor andere activiteiten en pastoraat.

Tussen 17.00 en 19.00 uur zendt Exxact Barendrecht een kerkdienst uit van de Immanuëlkerk. Gepland staat de middag dienst waarin ds. A. Jonker uit Putten voorgaat.

Het Exxact radioprogramma ‘Gevoel voor Muziek’ met René Toonen begint om 11.00 uur in plaats van om 10.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen op 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio kanaal 915 (Mediabox), via exxact.nl, TuneIn en wereldwijd via de livestream van Exxact Barendrecht.