La Hermana geeft drie flessen AIX rosé weg

Like en deel dit bericht in het Barendrechts Dagblad en maak kans op een fles AIX rosé twv 30 Euro. De AIX rosé is een hip zomers drankje en smaakt geweldig bij diverse gerechten! ,,Aankomende zondag 16 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur hebben we een ouderwetse relaxte zondagmiddagborrel. Op het terras hebben we een buitenbar met bier en cocktails en een AIX rosébar”, vertelt eigenaar
Jan-Hein Schoehuizen. ,,We willen er weer een gezellige middag van maken!”

De AIX rosé wordt gemaakt door Eric Kurver. Een Nederlander die zich tien jaar geleden in Frankrijk vestigde. Als wijnliefhebber besloot hij zijn eigen wijndomein in de Provence te kopen. Hij gaf het de naam Domaine Saint AIX. Van de druiven maakt hij de rosé. AIX is het resultaat van passie en toewijding. ,,En wij staan helemaal achter dit product. Ook wij voeren ons vak met passie en toewijding uit. De AIX is een hip product en past helemaal bij ons restaurant. Een exclusieve kwalitatief goede wijn.”

Tapaskaart
Kom je ook gezellig langs aanstaande zondag? Van 13.00 uur tot 15.00 uur kun je ook al lunchen op het terras. La Hermana heeft een heerlijke tapaskaart. ,,Geweldig bij de rosé is natuurlijk de vers gesneden sashimi van tonijn of een Iberisch vleesplateau met verschillende soorten Spaanse ham. En natuurlijk kun je ook al bij je lunchgerecht een heerlijke AIX rosé bestellen”, aldus Schoehuizen.

Like en deel dit bericht op facebook en win één van de drie flessen AIX! Maandag 17 juli maken we de winnaars via facebook bekend.