Lood 38 en een nieuw (Barendrechts) coronalied in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: nieuwe initiatieven lood 38.
Jos ontvang in dit uur Dineke van Meeuwen. Dineke is na 20 jaar weer terug in Barendrecht. Haar viel op dat het contact tussen de bedrijven Dutch Fresh Port en omgeving niet optimaal is. Ook de contacten tussen de scholen en bedrijven is er niet. Daarom is Dineke in een van de oude veilingloodsen een initiatief gestart. Project loods 38 heet het. Over het hoe en waarom en welke initiatieven er op stapel staan,  gaat Dineke allemaal vertellen

Tussen 21.00 en 22.00 uur: een nieuw Coronalied.
Corrie Groen, gepensioneerd drama docent, heeft de tekst van nieuw coronalied geschreven. Op de muziek van Drs. P. heeft Glenda Peters dit lied ingezongen. Henk Elderson heeft de melodie ingespeeld en de opname gemaakt. Kortom een Barendrechts coronalied. Vanavond de première van het nummer. Corrie komt overigens naar de studio om meer te vertellen over het initiatief. Uiteraard gaat Jos ook met haar terugkijken naar haar carrière.

De techniek van podium vis is in handen van Jesper Balk.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.