‘Mijn papa verdient een spectaculaire Vaderdag’

Mijn papa verdient een spectaculaire Vaderdag!

Op zaterdag 17 juni in het Vaderdag weekend vindt de 2e editie plaats van de ZZF RIB Rally, mede georganiseerd door het Barendrechtse Berkman Energie Services & John Biesheuvel watersport. Vaders zijn deze dag met hun zoon of dochter met een zeldzame ziekte te gast in de haven van Barendrecht voor een bijzonder dagje uit. Zij worden namelijk uitgenodigd om een rit in een van de 7 supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen, te maken. Door de hoge snelheid zullen ze een spectaculaire tocht beleven en kunnen ze optimaal genieten en zich voor heel eventjes niet ziek voelen. Een glimlach, die willen we zien deze dag!

Vlogger Daan Kaat uit Heerhugowaard, die zelf lijdt aan een zeldzame ziekte, was afgelopen zaterdag te gast op een van de snelle RIB boten. Speciaal om aandacht te vragen voor zeldzame ziekten heeft hij een vlog gemaakt en mocht hij Herman den Blijker ontmoeten in zijn restaurant Las Palmas. Net als vorig jaar stelt Herman zijn RIB boot ter beschikking. Herman “ vorig jaar was het een enorm succes, aan die glimlachjes werk ik graag mee”.

Helpt u mee papa’s en kinderen die aan één van circa 7.000 zeldzame aandoeningen lijden een onvergetelijke Vaderdag te bezorgen?” Elk jaar overlijden circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte. 30% van de kinderen met een zeldzame aandoening overlijdt voor het vijfde levensjaar.

U kunt ook sponsor van dit mooie event worden: http://www.zzf.nl/sponsor-evenement/