Muzikale gerechten en live interviews in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 20.15: Interviews
Vanuit de hal van Het Kruispunt gaat Jos een aantal van de 30 bezoekers van de filmvoorstelling live interviewen.

Tussen 20.15 en 21.00 uur: Sportcafé het enige café waar aandacht wordt geschonken-
In dit uur ontvangt Jos 3 leden van de klankbordgroep van het Sport- en beweegakkoord Barendrecht. Met het sport- en beweegakkoord wil men de krachten  bundelen en vanuit verschillende invalshoeken samenwerken, zodat  iedereen, écht iedereen, plezier in sport kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige omgeving.
In dit akkoord is vastgelegd hoe iedereen in Barendrecht kan sporten en bewegen. Dit wordt gedaan aan de hand van zes ambities met concrete acties.
Wouter van der Pas(Buurtsportcoach Kijk op Welzijn en voorzitter van de klankbordgroep), Leon van der Wilk (sportcafé en voorzitter TVB) en Wim de Boom (voorzitter Sportraad) komen alles vertellen over het akkoord en de acties.

Tussen 21.00 en 22.00 uurmuzikale gerechten van Arjan Lagerwerf
In dit uur is Arjan Lagerwerf te gast. Ruim een jaar geleden is Arjen aan het Havenhoofd gestart met restaurant Le Port. Een restaurant met een frans/mondiale keuken waar duurzaamheid en biologisch hoog in het vaandel staat. Speciaal voor deze uitzending heeft Jos aan Arjan gevraagd om een muzikaal 5 gangen diner samen te stellen. Ook het muzikale aperitief zal niet ontbreken.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.