Nieuw dak schuur Voedselbank door Cazdak via bemiddeling Lokaal fonds

Dankzij bemiddeling van het Lokaal fonds voor Barendrecht heeft Cazdak het dak van de schuur van de Voedselbank vernieuwd. De vernieuwing was nodig omdat het dak van de schuur, gelegen aan een speelterrein, ‘s avond en in het weekend gebruikt wordt om op te springen door jongeren. Daar kon het plastic golfplatendak niet tegen.

Cazdak Dakbedekking heeft het dak vervangen door een stevig dak met plaatmateriaal en daarover dakleer.

Symposium
Pieter Roterman van Cazdak dakbedekkingen was op 11 mei aanwezig bij het mede door het LfvB georganiseerde symposium over lokaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij raakte daar in gesprek met Jannie de Vlaam, coördinator van LfvB, en bood aan waar nodig een steentje bij te dragen. Jannie koppelde hem vervolgens aan de Voedselbank, die nu dus weer beschikt over een schuur met een deugdelijk dak. Cazdak regelde belangeloos zowel materialen als vakmensen.

Verbinder
Het Lokaal fonds voor Barendrecht biedt ondersteuning aan kleinschalige projecten op het brede gebied van educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en de sociale en gezondheidszorg. Het Lokaal fonds voor Barendrecht is daarbij een verbinder tussen diverse partijen. Het fonds steunt het samen mooier maken van Barendrecht zowel met geldelijke bijdragen als met ‘handjes’ vanuit het eigen netwerk.