Vandaag in “Met Van Mill door de middag” Spannende Boekenweken, Popup Art Expositie, Hospice de Reiziger en Evides Waterbedrijf

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vandaag tussen 15.00 en 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ interessante gasten met nieuws of een update over hun bezigheden. Mark Snoek van The Read Shop op de Middenbaan vertelt over de spannende boeken weken. Dé van de Riet van Evides over verstandig en verantwoord watergebruik. Lennie Visser als voorzitter alles over Popup Artstore Barendrecht. En Bert Pothoven, voorzitter van Hospice de reiziger geeft een update over hoe het er nu aan toe gaat. 

Gasten en bezoek bij Hospice de Reiziger zijn weer welkom! In deze bijzondere tijd doet het Hospice er alles om haar gasten én de familie/naasten op een goede wijze de tijd die zij nog samen hebben ook samen te laten doorbrengen. Zoals altijd staat het leven op de voorgrond. Bert Pothoven zal hier alles over vertellen in zijn update. 

Mark Snoek van The Read Shop in Barendrecht heeft aangekondigt dat het van 1 t/m 21 juni de Spannende Boekenweken zijn! Dit betekent dat je bij besteding van €15,- aan een Nederlandstalig boek er een spannend geschenk bij krijgt! Mark Snoek zal hier alles over vertellen in de uitzending.

De Popup Artstore Expositie in Barendrecht is heropend na de tijdelijke sluiting. De bezoekers zijn weer welkom om de kunst te komen bewonderen. Lennie Visser, de voorzitter PopUp ArtStore Barendrecht gaat in de uitzending vertellen hoe ze weer heropend zijn. 

Het afgelopen weekend is er meer drinkwater verbruikt dan de voorgaande weken. Dit komt onder andere door het mooie weer, de droogte, de komst van toeristen en het vele handen wassen. In sommige gebieden van ons land is er meer dan 70% extra water gebruikt. De waterbedrijven maken zich zorgen en roepen mensen op om bewuster met hun drinkwater om te gaan. Evides doet dat ook, Dé van de Riet van Evides komt in de uitzending om alles te vertellen over hoe je bewust en verantwoord met drinkwater kan omgaan in de komende zomermaanden.

Terugluisteren (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Verzoeknummer / Reageren:
Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of nog liever stuur een WhatsApp (een audiobericht sturen is ook mogelijk) naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream: live.exxact.nl.

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill
Presentatie: Sebastiaan van Mill