Vrijdag in “Met Van Mill door de middag” GGD Rotterdam Rijnmond, de wethouders Bults en Proos en BVV nieuws

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” zijn er twee wethouders te gast namelijk Nico Bults en Arnoud Proos met een update over hun portefeuille. Verder zijn te gast Arco van der Lee met het nieuwtje van de week en Rachida Bouali van GGD Rotterdam Rijnmond over de Corona testen. 

Arco van der Lee van De Schakel is weer aanwezig met zijn wekelijkse item met het nieuwtje van de week! Deze week gaat het over het ongenoegen op De Bongerd. BVV is boos, waarom dit is zal Arco toelichten. 

De eerste wethouder die aan het woord komt is Nico Bults. Hij gaat een update geven over wat er speelt op dit moment binnen zijn portefeuille. Hieronder vallen onder andere financiën en grondbedrijf, sociale zaken (Participatiewet, minima), vluchtelingen en sport.

Rachida Bouali van de GGD Rotterdam-Rijnmond is al eerder in de uitzending geweest. Tijdens deze nieuwe uitzending gaat zij een update geven over de corona testen die worden afgenomen. Wij stellen de meest brandende vragen aan haar!

De tweede wethouder die te gast is, is Arnoud Proos. Hij gaat een update geven over wat er speelt op dit moment in zijn portefeuille. Dit bevat economische zaken (inclusief ontwikkeling bedrijventerreinen), wonen en monumentenzorg. De update deze week gaat voornamelijk over ondernemend Barendrecht.

Terugluisteren uur 1 & 2 (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill