Vrijdag in “Met Van Mill door de middag” wethouder Reshma Roopram, nieuwe single Van Bezemwijk, Jos Vis en Arco van der Lee

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” zijn te gast wethouder Reshma Roopram, Lex Bezemer van de band Van Bezemwijk met de primeur van hun nieuwe single, Arco van der Lee met nieuws over Loods 38 en Jos Vis vertelt over zijn nieuwe boek.

De van origine Barendrechtse band Van Bezemwijk komt met nieuwe muziek! In deze uitzending gaan wij de nieuwe muziek voor het eerst draaien op Exxact Barendrecht, een echte primeur! Lex Bezemer gaat alles over de nieuwe single vertellen en hoe deze tot stand is gekomen.

Jos Vis is in 2016 gevraagd door het weekblad Het Zuiden om columns te schrijven over Barendrecht. Hier heeft hij geen seconde over getwijfeld! Alle columns die hij door de jaren heen heeft geschreven heeft hij nu gebundeld in een boek samen met de toespraak die hij voor de herdenkingsbijeenkomst op 4 mei 2018 uit sprak. De bundel ‘56 + 1’ is vanaf vrijdag 5 juni verkrijgbaar bij The Read Shop op de Middenbaan. 

Arco van der Lee praat ons bij over het laatste nieuws in Barendrecht. Dit keer gaat het over Loods 38, een nieuw initiatief op de veiling. Dat en meer hoor je tijdens de uitzending. 

Deze week is wethouder Reshma Roopram te gast. Zij gaat een update geven over de werkzaamheden binnen haar portefeuille. Deze betreft Zorg & Welzijn, Jeugd en Volksgezondheid. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de wethouder en gasten te vertellen hebben? Luister dan vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Terugluisteren (uur 1 & 2) – ook via Spotify en Apple Podcast:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill
Presentatie: Sebastiaan van Mill