Woensdag in “Met Van Mill door de middag” ambachtelijke patat en Camping de Oude Maas

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag in de nieuwe “Met Van Mill door de middag” gaan we in gesprek met verschillende ondernemers in Barendrecht. Namelijk, oprichter en eigenaar Patrick Moreel van DePatatbakkers en Minette Hooymeijer, manager camping van Recreatiepark de Oude Maas. En je kan wat lekkers winnen in de uitzending! 

Eind vorig jaar was het 150 jaar geleden dat het allereerste frietje verkocht werd op een kermis in Breda. Inmiddels zijn de goudgeel gefrituurde aardappelstengels onmisbaar geworden in de Nederlandse cultuur. Jaarlijks gaan er zo’n 1,3 miljard porties friet over de toonbank. Dat zijn er gemiddeld 76 per persoon per jaar.

Sinds 1 juni is er een nieuwe moderne patatkraam van start gegaan in Barendrecht, namelijk DePatatbakkers! Wie zijn DePatatbakkers nu precies? Waar zijn ze te vinden in Barendrecht? Waaraan voldoet goede en smakelijk patat? Hoe zit het nu met de benaming is het patat of friet? Eigenaar en oprichter Patrick Moreel gaat ons alles hierover vertellen.  

De vakantieperiode komt eraan. Veel Nederlanders trekken er graag op uit.
De Barendrechtse Camping de Oude Maas in Recreatiepark De Oude Maas is sinds kort opnieuw geopend. Alles start langzaam weer op, zo ook de activiteiten op het recreatiepark. Wat ze precies te bieden hebben op dit moment en hoe dit aangeboden wordt verteld Minette Hooymeijer in de uitzending. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar “Met Van Mill door de middag” van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn of gewoon om iemand blij te maken? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill