Woensdag in “Met Van Mill door de middag” Repair Café Barendrecht, Terre des Hommes, Inge de Bruijn Zwembad en kunnen we op reis?

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag in “Met van Mill door de middag” weer nieuwe gasten!

We spreken met de voorzitter en secretaris van de nieuwe Stichting Repair Café Barendrecht ,de coördinatoren Saskia Todorovska en Nathalie Dalmulder-Seltenrijch van Terre Des Hommes, Monica Ramadhin van TUI At Home en met de nieuwe directeur van het Inge de Bruijn zwembad John van den Burg. Dit en nog veel meer!

Terre des Hommes Barendrecht is een kringloopwinkel aan het Onderlangs. Met de opbrengst steunen ze de programma’s van Terre des Hommes Nederland tegen kinderuitbuiting. Dat doen zij door het verkopen van kwalitatief goede tweedehands kleding, speelgoed, boeken en vintage spullen.

Willem de Graaf (secretaris) en Peter Klaassen (voorzitter) openen een Repair Café in Barendrecht. Je kan er met deskundige vrijwilligers je oude elektronische apparaten laten repareren. Willem en Peter gaan ons er alles over vertellen in de uitzending.  

Het Inge de Bruijn zwembad heeft onlangs een nieuwe directeur gekregen. John van den Burg heeft het stokje over genomen. Wat dit betekent voor het zwembad in de toekomst en de mogelijke heropening na Corona tijd zal John vertellen in de uitzending.

John van den Burg (Directeur Inge de Bruijn Zwembad)

Monica Ramadhin is ondernemer bij TUI At Home als franchise reisadviseur. Zij stelt voor haar klanten de perfecte vakantie samen hier in Barendrecht. De reiswereld is langzaam weer aan het opstarten. Monica gaat ons alles vertellen over wat er nu speelt in de reiswereld!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Terugluisteren uur 1 & 2 (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill