Woensdag in “Met Van Mill door de Middag” Vrouwen Motorclub Road Queens, Bethelbazar Winkel, Zomerprogramma Het Kruispunt en Remon van Loon

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ gaan we in gesprek met Jacoline de Heer namens de partners van Het Kruispunt over zomerprogramma, Huib van Zessen van de Bethelbazar en vrouwen Motorclub Road Queens heeft een lid in Carnisselande verrast.

Het zomerprogramma van Het Kruispunt wordt bekend gemaakt. Jacoline de Heer vertelt ons er alles over namens de partners van Het Kruispunt. Wat is er allemaal te doen aankomende zomer in het Kruispunt? 

De Bethelbazar wordt normaal begin mei gehouden op het plein van de Bethelkerk, maar dat kon door alle maatregelen dit keer niet doorgaan. Het is heel bijzonder dat de organisatie nu de hele maand juli een winkelpand op de Middenbaan nummer 50 mag gebruiken als Bethelbazar Winkel. Organisator Huib van Zessen vertelt ons alles over de Bethelbazar Winkel en welke doelen zij steunen. 

Motorclub Road Queens is een warme, gezellige vrouwen motorclub die in het bezit zijn van een Harley Davidson. De leden van deze club zijn bevinden zich in heel Nederland en zelfs in Vlaanderen en Luxemburg. Samen rijden deze dames over verschillende wegen en delen ze hun liefde voor motorrijden. De Road Queens hebben een jarig lid uitvoerig verrast met kado’s en een hoop gezelligheid. In de uitzending is een verslag te horen van dit veras moment met de jarige Agnes!

Vandaag is het 1 juli, dit betekent dat de nieuwe versoepelingen van de corona maatregelingen in gaan. Voor Aad van Loon sport betekent dit dat de sportieve Barendrechters weer bij hun  kunnen gaan sporten! Hoe gaat het tot nu toe op de eerste dag? Remon van Loon vertelt ons er alles over. 

Terugluisteren van uur 1 & 2 (ook via Spotify en Apple Podcast) kan hier:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill