Workshop ‘Hoe bouw je een bedrijf dat groeit?’

Je wilt graag meer klanten. En meer klanten die meer bestellen. Meer omzet en meer winst. Maar je hebt niet het budget van Heineken of Starbucks. Hoe doet je dat dan? Makro Barendrecht organiseert veel workshops voor (startende) ondernemers. Donderdag 29 juni geeft Erik Broekhuijsen een workshop ‘Hoe bouw je een bedrijf dat groeit’. ,,Samen met ondernemers wil ik werken aan je bedrijf en niet in je bedrijf. Praktische adviezen meegeven.”

,,Als groei-expert heb ik veel ervaring in binnen- en buitenland”, vertelt Broekhuijsen. ,,Soms om te participeren, soms als coach bij ondernemers om ze een zetje in de goede richting te geven. En als ‘bedrijvendokter’ probeer ik een bedrijf weer gezond te maken. Het product of de dienst is vaak het probleem niet, maar het zijn net de kleine dingen, zoals bepaalde vaardigheden die ondernemers missen.”

Erik gaat donderdag op een verhelderende wijze laten zien hoe ook jij jouw bedrijf kan laten groeien. Wat gaat er mis en wat kun jij leren van fouten van andere ondernemers? ,,Ik krijg vaak de vraag om een kant en klaar stappenplan. Dan vertel ik over mijn Klantwaarde Optimalisatie-systeem, kortweg KO-systeem. Donderdag laat ik zien hoe dit systeem werkt. De mensen die mijn workshop volgen, krijgen van mij gratis toegang tot een 6-weekse webinar waarin ik hen door middel van stappen meeneem om hun bedrijf te laten groeien. En ook laat ik aan de hand van casussen zien wat wel en niet werkt.”

Voorafgaand aan de workshop is er de mogelijkheid om te netwerken en/of te dineren met andere deelnemers. Vanaf 17:30 uur ben je welkom in het Foodcourt. Wil je naast de workshop ook deelnemen aan het diner? Meld je dan aan via netwerkplein.barendrecht@makro.nl.

Nieuwsgierig geworden? Kom donderdag 29 juni naar Makro Barendrecht,Zeemanstraat 2. De workshop begint om 19.00 uur. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, ook starters en herstarters zijn van harte welkom!