“Zomertijd” uitzendingen van Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Alles over het Nederlands kampioenschap openwaterzwemmen in Heerjansdam.
In het weekend van 10 en 11 augustus worden deze in de Waal bij Heerjansdam (thv de ijsbaan) gehouden. Fer Versteeg in in de studio aanwezig.  Hij komt daarover alles vertellen, maar ook over de andere onderdelen tijdens die “water-weekend”.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Aandacht voor 50 jaar Woodstock toen en nu.
Jos laat u uit eigen collectie muziek van dit legendarisch festival horen, maar ook muziek van nu van de artiesten van toen. Roger Daltrey (the Who), Crosby, Stills, Nash & Young, Alvin Lee (Ten Years After) David Clayton Thomas (Blood Sweat and Tears), Jimi Hendrix, en Creedence Clearwater Rivival, zomaar een greep uit de speellijst. Kortom de muzikale klok wordt niet stilgezet, nee blijft gewoon klinken.

Overigens: dinsdag 13 augustus zijn Fred van Zanten en Richard Nijveen te gast met hun favoriete muziek

De techniek van het programma is in handen van Hans van Hengel

 


De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)