1 jaar gemeenteraad Barendrecht

Matthijs van der Welle, Lennart van der Linden en Reshma Roopram

BARENDRECHT – Op donderdag 28 maart zenden Exxact Barendrecht en RTV Rijnmond gezamenlijke programma’s uit. In een speciale uitzending wordt teruggeblikt op het eerste jaar sinds de gemeenteraadsverkiezingen van Barendrecht.

Het begint met het regionale actualiteitenprogramma Rijnmond NU om 16.00 uur, dat vanuit Het Kruispunt in Barendrecht wordt uitgezonden. Naast nieuws uit de regio heeft de uitzending een Barendrechts tintje. Aansluitend vindt om 18.00 uur een politieke terugblik plaats. Lennart van der Linden (EVB), Reshma Roopram (PvdA) en Matthijs van der Welle (VVD) reflecteren op het eerste jaar sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Aansluitend is om 19.00 uur het reguliere radioprogramma Gemeenteloket van Exxact Barendrecht.

Matthijs van der Welle, Lennart van der Linden en Reshma Roopram (uit: affiche verkiezingsdebat 2018)

De gezamenlijke programma’s worden gepresenteerd door Chantal Quak (RTV Rijnmond) en Arend Wesdijk (Exxact Barendrecht). Chantal Quak is presentator en verslaggever van RTV Rijnmond en onder meer bekend van het programma Dwars door Rijnmond. Arend Wesdijk is hoofdredacteur en presentator van het politieke radioprogramma Gemeenteloket van Exxact en organiseerde onder meer het Barendrechtse lijsttrekkersdebat en Gemeenteloket Specials waarin wethouders terugblikten op hun bestuursperiode.

Exxact Barendrecht is te beluisteren op 106.4 FM, RTV Rijnmond op 93.4 FM. Meer informatie op exxact.nl en rijnmond.nl
Chantal Quak en Arend Wesdijk