2 Hours Exxact Barendrecht Special Christmas Show

Exxact 'Live' Christmas Show
Exxact ‘Live’ Christmas Show

William Vat, Mark van Herwijnen en Hans van Hengel maken donderdag 19 december ‘Live’ een gezamelijke Special Christmas ‘Live’ Show radio uitzending van 20.00 tot 22.00 uur bij Exxact Barendrecht.

De gasten in deze uitzending zijn diverse Barendrechtse en landelijke sprekers. Luisteraars van Exxact Barendrecht zijn tijdens deze enorme gezellige radio uurtjes van harte welkom.Ook worden de mooiste en leukste Kerstgedichten die de luisteraar massaal naar Exxact hebben toegezonden voorgedragen tijdens de uitzending.

In deze ‘Live’ Special Christmas show uitzending staat de muziekkeuze in het teken van onbekende Soul-Blues en Americana Christmas songs die zelden op de radio te beluisteren zijn.

U kunt tijdens de uitzending ook een kerstgroet doorbellen, via: 0180 621 112

 


Exxact Live “in gesprek met…” is iedere donderdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.