20 Juni in Sound Department: Melissa Sneekes & Armand

DJ Melissa Sneekes
DJ Melissa Sneekes

20 juni aanstaande in Sound Department draaien DJ Melissa Sneekes en Armand op Exxact Barendrecht.

DJ Melissa Sneekes
DJ Melissa Sneekes is een groot talent binnen de DJ wereld. Ze is een vrouwelijke DJ, geboren in Nederland maar opgegroeid in het Engelse Birmingham. Ze heeft een grote liefde voor Tech House, House en Techno. In het najaar van 2019 heeft zij haar eerste eigen nummer “ Don’t know what” uitgebracht, met grote support van Fedde le Grand. Zij heeft vele optredens gedaan in Nederland, maar ook in Spanje, Turkije en op de Nederlandse Antillen.

DJ Armand

DJ Armand
Armand is begonnen op zijn vijftiende om voor de lol bij zijn vader in de kroeg te draaien. Met hier en daar wat tuinfeestjes ging het steeds meer serieuzere vormen krijgen: de tuinfeestjes werden omgeruild voor clubs. Bijna 50 succesvolle evenementen staan momenteel op zijn teller. Hierdoor bleven zijn dj kunsten ook niet onopgemerkt. Een uitverkocht Ahoy en festivals zoals Latin Village & ILoveUrban & Give Soul konden ook aan zijn carrière toegevoegd worden. We verwachten nog veel van deze dj te zien en te horen de komende tijd!

De techniek van het programma Sound Department is in handen van Paul Stakenburg en Ron van ‘t Hof.

 


Het programma Sound Department is iedere Zaterdagavond te horen op Exxact Barendrecht. Wil je meer informatie over dit programma weten? Ga naar de programma info of kijk op de Facebookpagina van Exxact Barendrecht.