20 mei: 4e Lions Fietstocht 2017 voor Present

Op zaterdag 20 mei organiseert Lions Club IJsselmonde haar 4e Fietstocht om geld in te zamelen voor Present Barendrecht. Dit jaar is er een grote variëteit aan mogelijkheden.
Voor toerfietsers is er een toertocht tussen 80 en 100 km. U fietst dan onder ervaren begeleiding via rustige wegen het eiland Hoeksche Waard rond. Vertrek vanaf fietsenstalling IKEA om 09.00 uur.
Voor recreatieve fietsers is er keus uit een viertal routes over het mooie eiland IJsselmonde of door het karakteristieke polderlandschap van de Hoeksche Waard. Vertrek vanaf IKEA tussen 10.30 en 13.00 uur.
Aanmelden kan via de site van presentbarendrecht.nl of u kunt zich op 20 mei bij IKEA op de 1e etage inschrijven.

De kosten bedragen € 15, = per persoon. Bent u met 2 volwassenen dan betaalt u samen slechts € 22,50.

Alle deelnemers aan de Lions fietstocht zijn na hun tocht welkom op het terrein van hovenier Paul Casteleijn aan de Noldijk 126. Recreatieve en toerfietsers kunnen daar met elkaar nagenieten met een hapje en een drankje. Terwijl zij luisteren en kijken naar een optreden van het Barendrechtse kleinkunstduo Van Bezemwijk.

De deelnemersbijdrage aan de tocht komt geheel ten goede aan het werk van Present. Met de opbrengst schaft Present gereedschap en materiaal aan om met inzet van vrijwilligers praktische hulp aan mensen te bieden. Mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken, omdat zij niet in staat zijn zelf de klus te klaren of niet over de benodigde middelen beschikken.