Donderdag 24 februari 14-17 uur in Met Van Mill door de middag: lijsttrekkers Arie Kooijman (GroenLinks) en Lennart van der Linden (EVB)

.
.

Donderdag 17 februari 14-17 uur in Met Van Mill door de middag lijsttrekkers Arie Kooijman (GroenLinks) en Lennart van der Linden (EVB)

De lijsttrekkers Arie Kooijman (GroenLinks) en Lennart van der Linden (EVB) zijn donderdag 24 februari te gast in het programma Met Van Mill door de Middag op Exxact Barendrecht. Ze worden geïnterviewd door Sebastiaan van Mill (Exxact) en Arco van der Lee (De Schakel). Hierbij komen belangrijke politieke thema’s, de speerpunten van hun verkiezingsprogramma en hun persoonlijke motivatie aan de orde. 

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14, 15 en 16 maart worden de lijsttrekkers live geïnterviewd in het radioprogramma Met Van Mill door de middag. Op 10 maart staan deze interviews als verhaal in De Schakel. De interviews staan dan ook, met videobeelden, op de websites van de krant en van de omroep. 

Het gesprek van Arie Kooijman (GroenLinks) is te horen tussen 14 en 15 uur. Lennart van der Linden (EVB) komt tussen 16 en 17 uur aan het woord. In dit programma ook een gesprek met Floortje Verhoek en Dervis Katar. Zij willen een jongerenraad oprichten met jongeren tot 25 jaar. Dat gesprek begint om 15.30 uur.

Herhaling: De uitzending wordt herhaald op maandag 28 februari van 14.00 tot 17.00 uur.

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Techniek: Frits Schoenmaker – Redactie en presentatie: Sebastiaan van Mill