Nabeschouwing: Barendrecht wint, Smitshoek verdiend verloren

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht

Iedere maandag brengt Exxact een nabeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld zijn op de velden van BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

BVV Barendrecht
Barendrecht heeft zich zaterdag knap hersteld van het 4-0 verlies vorige week bij De Treffers. De rood-witten klopten op De Bongerd Scheveningen met 3-0. De ploeg van trainer Albert van der Dussen liet bij vlagen goed spel zien. Rond het uur was het 3-0 en die voorsprong kwam eigenlijk nauwelijks meer in gevaar. Barendrecht stijgt naar plek acht in de Tweede Divisie met nu 6 punten uit 4 duels. Komende zaterdag (22 september) speelt Barendrecht uit bij Excelsior Maassluis.

VV Heerjansdam
Heerjansdam speelde de derde poulewedstrijd om de Districtsbeker uit in en bij Rijsoord en verloor met 2-1 in een matige wedstrijd. Voor de rust was de ploeg van trainer Steef Buijs (o.a. ex-speler van Heerjansdam) de betere ploeg en na de rust Heerjansdam. Toen later op zaterdag de uitslag van Bruse Boys-SC Kruisland bekend werd (6-0!) lag de ploeg van trainer Patrick Kok op doelsaldo uit de beker. Dat betekent dat de Zeeuwen en Rijsoord naar de volgende ronde gaan. Komende zaterdag speelt Heerjansdam uit tegen WNC.

VV Smitshoek
Smitshoek leed afgelopen zaterdag een (verdiende) 4-0 nederlaag tegen Jodan Boys. De thuisploeg kreeg alle ruimte om te voetballen en maakte daar gretig gebruik van. Tot overmaat van ramp kreeg Thijs Oomsen ook nog een rode kaart. Dat het een zwaar seizoen zou worden was vooraf al duidelijk, maar met het tot heden vertoonde spel gaat Smitshoek het erg moeilijk krijgen in de hoofdklasse. Komende zaterdag speelt Smitshoek in een thuiswedstrijd tegen Rijnvogels.


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. De presentatoren Jordy Fonhof en Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.