Vanavond Sportcafé op Exxact Barendrecht (17 juni)

Sportcafé
Sportcafé

Vanavond (17 juni) is Theo Ducaneaux te gast in Sportcafé bij Jos Vis. Theo is de oude buurman van Jos die in deze regio geen onbekende is. Hij speelde o.a. bij voetbalclub Excelsior en was trainer bij BVV Barendrecht. Tegenwoordig is hij hoofdtrainer bij de jeugd-opleiding van V.V. Voorschoten ’97.

Vanwege het corona-virus heeft hij de afgelopen tijd weinig kunnen doen. Toch heeft hij zijn tijd nuttig besteed, want hij heeft namelijk een prachtig boek geschreven met de titel “Afgelast”. Een boek over het gemis van voetballen vanuit het perspectief van een liefhebber, trainer en speler. Ook worden er in het boek mooie en herkenbare verhalen beschreven over zijn voetbalverleden in Rotterdam. Verder zal Oranje-supporter en zanger Leon van der Wilk aan de telefoon te horen zijn. Live vanaf de tribune in de Johan Cruijff Arena blikt hij terug op de wedstrijd van Oranje tegen Oekraïne en doet hij een voorbeschouwing van de wedstrijd tegen Oostenrijk.

Op 24 juni 2021 zijn Sven Silvis, Syb Willekens en Storm van Hoff van de jeugd internationals van ZPB H&L Productions te gast.

De “live”-uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36.