75-jarig Jubileum feestweek Voetbalvereniging Rhoon

VV Rhoon Jubileumfeest
VV Rhoon Jubileumfeest

Op 31 mei 1946 is de Voetbalvereniging Rhoon opgericht en de club bestond vorig jaar, 31 mei 2021, dus 75 jaar. Vanwege Corona hebben we dat toen niet kunnen vieren, maar nu staan alle seinen op groen om er een groots en gezellig jubileumfestijn van te maken.

De jubileumcommissie heeft er samen met onze hoofdsponsor LBH een mooi programma voor gemaakt met diverse artiesten en ook sportieve elementen op de agenda.

We starten deze jubileumweek met een receptie op 31 mei en daarna volgen op 3 en 4 juni twee dagen van voetbal en feest voor jong en oud met o.a. een reünie voor oud-leden ook.

Mocht u ook interesse hebben in onderdelen van het jubileumprogramma dan bent u uiteraard welkom. Voor de reünie en feestavond dient wel een kaartje gekocht te worden om te registreren maar daar krijg je een consumptiemunt voor terug.

Voor het laatste nieuws zie ook www.vvrhoon.nl en www.vvrhoon-historie.nl

Het complete programma:

Dinsdag          31 mei Jubileumreceptie voor genodigden

Vrijdag            3 juni   Sponsor-Mixtoernooi 7×7

Zaterdag         4 juni   Jubileum dagprogramma met

09:00 – 13:00  Jeugdtoernooi met diverse attracties

14:30 – 16:15  RHOON 1 – De Jonge Spartaan 1

16:00 – 19:00  Reünie in de feesttent op het terrein

19:00 – 24:00  Jubileumfeest met diverse optredens van o.a. The Clarks, Lee Towers,
Het Feestteam, No Mercy, een DJ en een Surprise Act

De kantine is 4 juni geopend tot 17:00 uur – de keuken is dicht. Op het terrein staan diverse foodtrucks met o.a. sateh en spare-ribs, poffertjes, frites en snacks dus voor elk wat wils.

De feestavond en/of reünie op 4 juni bijwonen is alleen voor leden, oud-leden, sponsoren, club-van 100 leden en genodigden van 18 jaar en ouder. Hiervoor dient men à € 5,00  tickets te kopen en kunnen er max 2 tickets p.p. besteld worden. Deze tickets kunnen aan de ingang worden omgeruild voor een polsbandje dat toegang geeft tot het feestterrein en de tent plus een gratis consumptiemunt. Het terrein is vanaf 18:30 uur open.

Info op https://www.vvrhoon.nl/jubileumprogramma