Aanstaande zaterdag WeekendMixx (maar dan anders)

Jos Vis, Sebastiaan van Mill, Alfred Kooijman
Jos Vis, Sebastiaan van Mill, Alfred Kooijman

Normaal gesproken hoor je WeekendMixx met de presentatrices Ellen Koster en Sacha Eikenboom, maar deze zaterdag is het even iets anders.

De presentatrices en technicus Ad Verbeek van het radioprogramma zijn er aanstaande zaterdag niet waardoor het programma wordt overgenomen door andere bekende presentatoren van Exxact Barendrecht. WeekendMixx wordt deze zaterdag gemaakt en gepresenteerd door Alfred Kooijman, Sebastiaan van Mill (ook techniek) en Jos Vis. De vaste rubrieken ‘Dierenbescherming’ en het overzicht van Theater het Kruispunt zijn ook deze ochtend te horen. De nieuwsfeiten en allerlei tips zullen eveneens niet ontbreken.

Verder wordt er ook veel kerstmuziek gedraaid en in beide uren is er een live optreden van de Barendrechtse zangeres Shinaaz Pitai!

Kortom: gewoon WeekendMixx, maar dan iets anders.

 

Shinaaz Pitai

 


WeekendMixx

WeekendMixx is het gezellige koffietijd-programma dat iedere zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur wordt uitgezonden. Presentatrices Ellen Koster en Sacha Eikenboom trakteren hun luisteraars op handige beautytips, lekkere recepten, leuke uitgaanstips in de regio, showbizz-nieuws en interessante boeken- en CD-tips.

Technicus en muzieksamensteller Ad Verbeek zorgt voor heerlijke muziek.