Activiteiten voor jongeren in de zomervakantie

Hiphop-dance
Hiphop-dance

In de laatste week van de zomervakantie hebben Het Kruispunt en Jongerenwerk Barendrecht een veelzijdig programma samengesteld voor jongeren in Barendrecht. Alle activiteiten zijn kosteloos bij te wonen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Zo kunnen jongeren in BLOK0180 een workshop recap (video) maken en beat making volgen. Op de trappen voor Het Kruispunt is een workshop free running & tricks. Voor diegene die goed willen leren bouncen, grooven en flowen is er een workshop hiphop dance. Bij het watercolour fight barst de strijd los over wie het beste team is. Na afloop is iedereen welkom op de barbecue mét optreden van een Barnedrechtse rapgroep.

Aanmelden?

Alle activiteiten zijn gratis, maar aanmelden is verplicht via www.jongerenwerkbarendrecht.nl. Let op, er zijn per activiteit maar een beperkt aantal plaatsen.

Zomerprogramma

Alle sociale en culturele organisaties hebben een mooi zomervakantieprogramma met activiteiten voor kinderen en jongeren in Barendrecht ontwikkeld. Zo ook gebouw Het Kruispunt.

Het zomervakantieprogramma is twee jaar geleden gestart omdat veel mensen niet op vakantie gingen wegens reisbeperkingen. Sindsdien worden jaarlijks de koppen bij elkaar gestoken om een creatief, sportief en recreatief programma in elkaar te zetten. De organisaties die dit jaar deelnemen zijn: Stichting Kruispunt Live, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet (Het Kruispunt & ’t Plein), Padel Barendrecht, CultuurLocaal, Radio Exxact, Theater Hofplein en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn. Het gehele programma is te bekijken op www.jongerenwerkbarendrecht.nl.