Adverteren

Radio- en televisiereclame is bij uitstek de ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij zijn het snelstgroeiende mediabedrijf in de regio. Vanaf het begin heeft de omroep een grote groep luisteraars aan zich weten te binden. De programma’s van Exxact zijn afgestemd op de actieve doelgroep 20-49 jaar. 40% van onze luisteraars is man en 60% is vrouw.

Wij bereiken middels onze kanalen ruim 700.000 potentiele luisteraars en 48.000 kijkers! Exxact heeft een maandbereik van 11% in de regio. Exxact zendt voornamelijk muziek uit, aangevuld met kort en snel nieuws. Daarnaast brengt Exxact 2 keer per uur een korte filemelding voor de Randstad en een weerbericht.

Onze verkopers denken met u mee. Samen met u kunnen wij een unieke campagne bedenken. Dit kan door middel van radio of televisiereclame, maar ook met non-spot acties, live uitzendingen, acties en het weggeven van prijzen. Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact op onze commercieel partner RCM Support via info@rcmsupport.nl

Voor al je advertenties op Exxact Barendrecht