Afscheid Jos Vis bij Exxact

Afscheid Jos Vis, groepsfoto
Afscheid Jos Vis, groepsfoto

Dinsdag 28 februari was de laatste uitzending van Podium Vis. In een feestelijke uitzending was Jos Vis zelf te gast waarin medewerkers van Exxact & voorzitter Ed Verhage, wethouder Margo Stolk en verschillende mensen vanuit het Barendrechtse verenigingsleven hem bedankten. Wethouder Margo Stolk noemde hem ‘de spreekstalmeester van Barendrecht’. Namens het college overhandigde ze hem een beeldje. De omroep schonk Jos een oorkonde. Korfbalvereniging Vitesse bood een taart aan. De muziek werd verzorgd door Vivid 3.0, een band die Jos al zo’n veertig jaar kent.

Na 22 jaar heeft Jos Vis besloten om met radio pensioen te gaan. In de afgelopen 22 jaar heeft hij verscheidene programma’s gepresenteerd waaronder; Podium Vis, Sportcafé, Sportcomplexx, ExxactFMagazine en Jos op Donderdag. Daarnaast was hij geregeld aanwezig bij verschillende evenementen, raadsvergaderingen en nog veel meer. ‘’Bovendien is het ook tijd voor nieuw en jong bloed bij de omroep. Daarnaast kan ik beter zelf aangeven dat ik ga stoppen, dan dat anderen dat voor je beslissen’’, aldus Jos Vis.

Namens Exxact bedanken wij Jos Vis van harte voor zijn inzet. Middels zijn programma’s heeft hij voor de Barendrechtse samenleving een podium gecreëerd voor organisaties, sporters, politiek, artiesten en veel meer. Exxact Barendrecht is Jos dankbaar voor zijn tomeloze inzet.

Fotoverslag;

Jos Vis
afscheid Jos Vis
KV Vitesse overhandigt taart
afscheid Jos Vis
Jos Vis taart
Ed Verhage overhandigd bloemen aan de vrouw van Jos Vis
Ed Verhage overhandigd oorkonde aan Jos Vis
wethouder Margo Stolk & Jos Vis
Jos Vis
Vivid 3.0