Arend Wesdijk en Lianne den Haan in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: sporten in coronatijd en muziek met Lianne den Haan.

Door de coronacrisis worden we gedwongen ons leven anders in te richten. De dagelijkse routine stond van de ene op de andere dag volledig op zijn kop. We kregen er verantwoordelijkheden bij, zoals het geven van thuisonderwijs, en sommige dingen, zoals sporten, kwamen ineens te vervallen. Wat doet dat mentaal met je? Levert het stress en/of onzekerheid op? Hoe moet je je daar tegen wapenen. Allemaal vragen die Jos gaat doornemen met Lianne den Haan. Lianne is sportpsycholoog een heeft een 6 stappenplan om je leven aan Covid-19 aan te passen. Daarnaast wordt ook de top 5 van Lianne gedraaid.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: de week tegen eenzaamheid en de week van de toegankelijkheid met: Arend Wesdijk.

Deze week is het de week tegen eenzaamheid en de week van toegankelijkheid. In de week tegen eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De week van toegankelijkheid heeft als breed thema: “Toegankelijkheid recreëren: lekker vrij en overal welkom”.

In de studio is Arend Wesdijk aanwezig. In zijn hoedanigheid van voorzitter WMO raad en lid van de raad van toezicht van Stichting VanHarte heeft hij met eenzaamheid en toegankelijkheid te maken. Alle reden voor Jos om juist met hem over de onderwerpen te praten. Verder zal Arend ook een aantal eigen nummers zingen/spelen die gerelateerd zijn aan het onderwerp.

 

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Luuk van Kwawegen.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.