Begin met hardlopen via Start4Energie

Start4Energie
Start4Energie
Start4Energie
Start4Energie

Wil jij meer bewegen? Lekkerder in je vel zitten? Snel van je coronakilo’s af? Schrijf je dan in voor de cursus Start4Energie bij atletiekvereniging C.A.V. Energie in Barendrecht. Op 11 september 2021 start de succesvolle Start4Energie loopcursus. Begin na de zomer met meer bewegen en meld je snel aan via het inschrijfformulier op: www.cavenergie.nl.

Wat houdt Start4Energie in?

In 14 weken tijd leer je van 0 naar 5 km hardlopen. Daarvoor organiseert C.A.V. Energie twee trainingen per week op de club, de derde training doet men zelf. De gezamenlijke trainingen zijn op woensdagavond 19.30 uur en zaterdagochtend 09.30 uur onder leiding van ervaren trainers. Deze trainingen worden (zo nodig) coronaveilig ingericht. Aan de club is ook een fysiotherapeut verbonden. Al honderden mensen zijn de afgelopen jaren enthousiaste lopers geworden dankzij deze cursus. De kosten van de cursus bedragen EUR 55,00 (all-in) per persoon. Je bent tijdens de loopcursus tijdelijk lid van C.A.V. Energie en je hebt dus ook alle voordelen van het lidmaatschap. Na het afronden van de loopcursus kun je (zonder inschrijfkosten) definitief lid worden van C.A.V. Energie. Inschrijven voor Start4Energie kan via: www.cavenergie.nl

Voor wie?

Start4Energie is er voor gezonde volwassenen zonder hardloopervaring die op een leuke en verantwoorde manier meer willen bewegen. Twijfel je over je gezondheid of een eventuele blessure? Raadpleeg dan vooraf je huisarts.

Vragen?

Kijk op de website voor meer informatie of stuur een mail aan info@cavenergie.nl