Berkman: actie op jubileumdag groot succes!

Het was een geweldige dag op zondag 19 maart. Berkman bestaat sinds 1903 en daarom wilden zij op 19 maart groots uitpakken. Berkman gaf bij de meeste tankstations 20 cent korting op alle brandstoffen. Er werd zelfs 92% meer brandstof verkocht bij de deelnemende tankstations in vergelijking met een gemiddelde zondag. De actie bleef nergens onopgemerkt. Dankzij de promotie rond deze feestdag en de verhalen die lokaal rondgingen, stonden er tientallen auto’s in de rij. Een enorme gezellige drukte!

Jaar gratis tanken
Afgelopen maand vond de prijsuitreiking van de ‘1903 actie’ plaats. Van de 1800 deelnemers won Simon Elzerman de grote prijs; een jaar lang gratis tanken bij Berkman. Hij had het juiste antwoord gegeven op de volgende vraag “Hoeveel tankstations zijn er in Nederland met de naam Berkman op de gevel?” Zijn antwoord van 36 was helemaal correct! Kijk op de website van Berkman voor meer verhalen en foto’s. https://www.berkman.nl/gekte/

RIB avontuur
Naast gave acties staat Berkman ook bekend om haar jaarlijkse RIB tochten. Dit avontuur start bij de Marinahaven in Barendrecht. Bij de aanlegsteigers zal onze RIB aankomen en vanaf hier wordt er gevaren door Rotterdam.
De gehele tocht zal rond de 70 kilometer zijn en bij elkaar ongeveer twee uur in beslag nemen. Je vaart met 100 km per uur over de Oude en de Nieuwe en het beroemde havengebied van Rotterdam. Bovendien zie je de Spijkenisserbrug, Erasmusbrug, Willemsbrug en Brienenoordbrug zoals je ze nog nooit zag!

Korting
Ook dit jaar is het weer mogelijk om met flinke korting mee te gaan op RIB avontuur! Houd de website of Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de tochten. In april hopen zij de eerste data van de tochten te publiceren. Voorgangers genoten als een vis in het water! Klik hier voor de link voor de foto’s https://www.berkman.nl/particulieren/berkman-bonus/rib-boot-avontuur/