Bezoek de Bethelbazar op Koningsdag 2022!

Bethelbazar
Bethelbazar

Op Koningsdag wordt begonnen met de verkoop van een selectie van de ingezamelde spullen voor de Bethelbazar. Vrijwilligers van de Bethelbazar bemensen op Koningsdag een kraam in het oude centrum van Barendrecht. De kraam komt tegenover de Bethelkerk te staan. In de kraam worden o.a. boeken, zelfgemaakte sieraden en antiek verkocht voor vier goede doelen.
Vanaf vrijdag 1 april worden op het plein bij de Bethelkerk spullen ingezameld voor de Bethelbazar. De Bethelbazar wordt op 20 en 21 mei gehouden. In de aanloop naar de Bethelbazar levert de verkoop op Koningsdag ruimte op in de containers bij de Bethelkerk, waar op de vrijdagavonden van 22 april, 29 april, 6 mei en 14 mei tussen 19:00 en 20:30 uur ook weer spullen ingezameld worden.

De vier goede doelen waar de Bethelbazar dit jaar geld voor inzamelt zijn: Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand (India), Kerk in Actie, project Renacer, (hulp aan Venezolaanse vluchtelingen in Colombia), Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo) en Stichting Present Barendrecht.
Voor informatie over de Bethelbazar; Leen Pot: 06-39894138.