Bloemist Koremans stopt en gaat als outletstore verder

Na 32 jaar met veel passie en plezier Koremans gerund te hebben, stopt Aart Koremans er op 22 april mee. De eigenaar van de Barendrechtse bloemenzaak heeft besloten om met vervroegd pensioen te gaan. Hij heeft jarenlang al zijn tijd en creativiteit in de winkel gestoken en wil nu meer tijd voor zichzelf. Hij bijvoorbeeld zijn passie voor groen gebruiken voor de renovatie van zijn eigen tuin. Na de zomervakantie is Aart van plan om elke vrijdag en zaterdag open te gaan, niet als bloemenwinkel, maar als outletstore.

Dit doet hij omdat er nog spullen in voorraad staan. Tijdens de kerstperiode wil hij ook zijn deuren openen om de nog trendy kerstartikelen te verkopen. Op deze manier wil hij zijn voorraad langzaam afbouwen.

Het exceptionele aan Koremans is altijd zijn creativiteit geweest. Alle bloemstukken worden door het personeel zelf gemaakt en hierdoor is Koremans altijd een trendsetter geweest. Zeker de kerstartikelen waren altijd zeer geliefd, hier kwamen veel mensen op af. Voor het algehele winkelstraatbeeld is het jammer dat de winkel sluit. Zo komt er nog een pand op de Middenbaan enkele maanden leeg te staan. Aart wil zijn klanten graag bedanken voor hun jarenlange steun: ,,Ik heb mede door hen altijd met veel plezier gewerkt.” Op 22 april zal de winkel voor het laatst open zijn.
(door Denise de Koning)