Boek en zang bij Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur Emy Persiani en Henk Elderson
Een muzikale ontmoeting met de Italiaanse zangeres Emy Persiani. Emy woont tegenwoordig  in Nederland. Ze gaf samen met Henk Elderson een concert op facebook. Voor Jos alle reden om haar naar de studio te halen om nader kennis met haar te maken. Samen met Henk Elderson geeft ze ook nog een spetterend concert. Dit concert is live te volgen op de pagina van Exxact Barendrecht.

Tussen 21.00 en 22.00 uur Doorgelicht met Nelleke van der Schee.
In dit uur richt Jos de schijnwerper op zijn RTV Albrandswaard collega Nelleke van der Schee. Nelleke is geboren in Rhoon. Naast haar werkzaamheden bij de radio is ze ook schrijfster. Van haar verscheen dit jaar haar debuutroman: “Verbrand Verleden”. Een Rotterdams Bildungsroman over het bombardement op Rotterdam, verzet en verlies en de liefde van een dochter voor haar moeder. Met haar bespreekt Jos niet alleen het boek, maar neemt hij ook haar carrière door.

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Hans van Hengel.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.