Boekhandelaar Mark Snoek te gast in Panorama Literama.

William Vat in gesprek met....

Op donderdag 25 mei ontvangt presentator John Brosens in het gezelschap van technicus Hans van Hengel de eigenaar van de ReadShop aan de Middenbaan in Barendrecht: Mark Snoek. Deze enthousiaste boekhandelaar slaagde er de afgelopen jaren in gerenommeerde personen naar zijn winkel te halen voor signeersessies en presentaties. Daarnaast verkoopt hij niet slechts boeken en tijdschriften maar is er ook een keur aan andere artikelen te koop, zoals cadeaux, kantoorartikelen, spellen en een ruim assortiment vinyl. Dat realiseerde het boevengilde zich ook: in november 2022 richtte een explosief enorme schade aan in de etalage. Maar het kennelijke doel – de geldautomaat – werd gelukkig niet bereikt. Meer dan voldoende gespreksstof dus om met Mark Snoek de 82e aflevering van Panorama Literama te vullen.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken, gelardeerd met muzieknummers die in hun leven een rol hebben gespeeld.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

Exxact live!