Burgemeester Van Belzen in Hart voor Barendrecht

Burgemeester Van Belzen bij Hart voor Barendrecht
Burgemeester Van Belzen bij Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 28 april is burgemeester Jan van Belzen te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Hij komt praten over het thema Dromen & Vrijheid.

‘Hoe herdenken we in coronatijd 4 mei en vieren we 5 mei zonder bijeenkomsten?’ en ‘Hoe kunnen we vrijheid vieren in tijden van vrijheidsbeperkende maatregelen?’ zijn enkele van de vragen die aan de orde komen. Wie worden er in Barendrecht speciaal getroffen door vrijheidsbeperkende maatregelen? Op welke gebieden is hulp en naastenliefde hard nodig? En wat is wel mogelijk? Tegen welke beperkingen lopen we aan in de hulpverlening? Zijn daar oplossingen voor denkbaar? En tenslotte: wat kunnen kerken hierin betekenen?

Met burgemeester Van Belzen gaat Hart voor Barendrecht over deze enerverende periode in gesprek. Wat drijft hem en wat leert hij van deze geheel nieuwe situatie?


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel en Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.