Carnisse Haven in Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht bezoekt Carnisse Haven
Hart voor Barendrecht bezoekt Carnisse Haven

Op dinsdag 2 april zijn in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht interviews te beluisteren die op zondag 24 maart werden opgenomen rond de dienst van de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven.

Het I.J.E. koor Rotterdam heeft in deze jeugddienst liederen gezongen en de samenzang begeleid. Voorganger ds. Bert de Wit gaf uitleg hoe op een andere manier naar situaties gekeken kan worden. Daarmee werd het verband duidelijk tussen het thema van de dienst ‘Even geduld a.u.b.’ en de gelijkenis over de vijgenboom in Lucas 13. Hart voor Barendrecht bezoekt de komende weken regelmatig de kerken en gemeenten die binnen Hart voor Barendrecht participeren. En zij gaan in gesprek met mensen die actief zijn in de dienst, in de gemeente of de dienst bezochten.

 


Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl