Cees Versendaal over Immanuëlkerk in Hart voor Barendrecht

Cees Versendaal voor de Immanuëlkerk
Cees Versendaal 

Op dinsdag 16 februari is Cees Versendaal te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Cees is te gast vanwege het 25 jarig jubileum van de Immanuëlkerk.

Cees was al betrokken bij de bouw van het kerkgebouw en is nu nog steeds actief als diaken. Met Cees wordt gekeken naar de aanleiding van de bouw in de jaren ’90 en de architectuur van het gebouw; de vorm van de kerkzaal en de kerktoren. Een kerkgebouw is belangrijk voor een kerkelijke gemeente maar in deze radio uitzending wordt ook gekeken naar de ontwikkelingen van de gemeente de afgelopen 25 jaar; de predikanten, de plaats binnen de Protestantse Gemeente Barendrecht en de activiteiten van de wijkgemeente. Tevens wordt met Cees gekeken naar de functies die Cees zelf heeft vervuld en de diaconie waar hij nog steeds betrokken bij is. De kerkdiensten op zondag 21 februari staan in het teken van het jubileum en zijn online te volgen.

Immanuëlkerk Barendrecht

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4 in de ether, FM 105.9 op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl