Collecteer mee voor de Hersenstichting

Hersenstichting
Logo Hersenstichting

Van 28 januari tot en met 2 februari 2019 wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Deze aandoeningen hebben een enorme impact op de patiënt zelf én de omgeving. Ook al is de aandoening niet altijd zichtbaar, iedereen kent dus wel een iemand die hier aan lijdt. Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk kunnen grote problemen ontstaan. Ook voor de betrokkenen verandert het leven vaak ingrijpend.

Met uw bijdrage kunnen we beter begrijpen hoe de hersenen werken. Alleen dan kunnen we de hersenen gezond houden, hersenaandoeningen genezen en de patiëntenzorg verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

Daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek in uw eigen woonplaats. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

U kunt u opgeven bij de regiovertegenwoordiger Lisette van Beekom 06-33323384 of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via https://www.hersenstichting.nl/steun-ons/collecte/ik-wil-meedoen-als-collectant-of-organisator