College van B&W geeft startschot voor Barendrechters in Actie

Het collega van B&W
Het collega van B&W

Het Barendrechtse college van B&W heeft dinsdagavond in Het Kruispunt in Barendrecht het startsein gegeven voor de actieweek Barendrechters in Actie. Wethouders Arnoud Proos, Cees Schaap, Reshma Roopram en burgemeester Jan van Belzen doneerden de eerste producten voor het initiatief. Alle bestuurders kwamen met een goed gevuld pakket met producten. Nog tot en met 15 december kunnen producten worden ingeleverd.

KijkopWelzijn, Present Barendrecht, de Barendrechtse Uitdaging en Het Kruispunt slaan in de tweede week van december de handen ineen tijdens Barendrechters in Actie. Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten komen inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze pakketten worden in de week voor Kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, Stichting Pipa en andere goede doelen uit Barendrecht.

Van 11 tot en met 15 december kan men (nieuwe) producten inleveren op drie locaties. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur bij het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30 (zaterdag gesloten) en ’s avonds (ook op zaterdag 15 december) van 18.30 tot 20.30 uur in de foyer van Het Kruispunt aan de Middenbaan 111. In Carnisselande kan men producten inleveren bij de winkel van Humanitas aan het Middeldijkerplein 148. Dit inzamelpunt is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Ook wij van Exxact Barendrecht helpen een beetje mee door de actieweek live uit te zenden via het speciale radioprogramma Barendrechters in Actie Radio!

 

Meer informatie over Barendrechters in Actie is te vinden op www.barendrechtersinactie.nl. Kom producten inleveren en geef Barendrechters die het nodig hebben een steuntje in de rug!