CultuurLocaal live in De Beuk op 24 juni

Barendrechts dagblad

Poppodium de Beuk en CultuurLocaal slaan de handen ineen en laten Barendrecht zien hoeveel muzikaal talent er rondloopt in ons pittoreske dorp. Tijdens dit muzikale feestje in De Beuk kan je genieten van uitvoeringen van leerlingen van CultuurLocaal.

Gitaar leren spelen? Is de wens om gitaar te leren spelen op de lange baan geschoven? Wil je zo graag leren zingen, maar durf je niet? Tijdens deze avond geniet je niet alleen van live muziek, maar heb je meteen de kans om een van de leerlingen eens aan te schieten. Misschien kunnen zij je overhalen, toch maar eens dat lesje te nemen!

Zoek je een leuke plek om met vrienden op vrijdag- of zaterdagavond lekker uit te gaan? Wat te drinken? Naar goeie muziek te luisteren van DJ’s of bands? In De Beuk kan dat, elke week weer. Proef de sfeer en -als het bevalt- word lid en profiteer van lagere toegangsprijzen als er live bands zijn en exclusieve activiteiten voor leden!

Tijd: Vanaf 19:00 gaan de deuren open Locatie: De Beuk vind je aan de 3e Barendrechtse Weg 53-55, 2991 XE Barendrecht. Entree: De entree voor deze avond is gratis.