Dave Kuipers, Marice v.d. Hoek en het zomerfeest bij Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o. 

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Dave Kuipers
In dit uur is Dave Kuipers te gast bij Jos.

Dave nam 22 juni afscheid van Tennis Vereniging Barendrecht. Bijna 40 jaar was hij tennisleraar bij de TVB. Hij heeft vele recreanten het tennisspel geleerd en veel talenten ontwikkeld. Jeugdleden een sportieve omgeving geboden en een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Tennis Vereniging Barendrecht. Met andere woorden door en dankzij hem heeft bijna iedereen in Barendrecht tennis leren spelen. In 60 minuten gaat Jos met Dave terugblikken “40 jaar Dave en TVB”.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Zomerfeest en Maurice vd Hoek
Gaat Jos via de telefonisch aan Maria Prooi vragen wat we allemaal op het Zomerfeest van komende zaterdag 29 juni kunnen verwachten.

Daarna schuift Maurice van der Hoek bij Jos aan.

Maurice was een tijdje terug eigenaar van een van de horeca gelegenheden in Barendrecht. Inmiddels is Maurice weer actief in het horeca gebeuren in Barendrecht. Sinds kort is hij namelijk de nieuwe gastheer van Spruit in Het Kruispunt. Jos heeft Maurice uitgenodigd om te praten over zijn nieuwe baan.

Maar hij heeft hem ook gevraagd of hij zijn favoriete muzikale top 5 en 2 guilty pleasures wil komen draaien.

 

De techniek van Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

 


De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)