De collegiale generatiekloof & van Bezemwijk in Podium Vis

Presentator Jos Vis (2017)
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: de collegiale(20) generatiekloof.
In dit uur presenteert Jos een speciale muzikale generatiekloof. In de studio ontvangt hij namelijk zijn collega’s René de Heer en Safir Ifte. Zij werken alle drie bij

Notariskantoor van Spreeuwel. Qua leeftijd zit er tussen hen een 20-40 jaar generatiekloof. Maar is er ook een muzikale kloof? Om daar achter te komen laten ze elkaar 3 favoriete muzieknummers horen. Wordt vast spannend en vooral leuk. Waarvan akte!

Tussen 21.00 en 22.00 uur: mini-concert Van Bezemwijk
De Barendrechtse formatie Van Bezemwijk is dit uur wederom bij Jos in de studio. Zaterdag 13 april staan zij in de halve finale van de Popronde van Dordrecht. Als een soort warming-up geven ze in dit uur een mini-concert.

Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. De groep wordt ook wel vergeleken met The Kik en The Amazing Stroopwafels. Zelf beschouwen ze zich als Nederlandse volgelingen van het werk van Tom Waits. Vincent van Ewijk (zang en toetsen) en Lex Bezemer (zang, gitaar en mondharmonica) begonnen aanvankelijk als duo, maar ze zijn inmiddels in het gezelschap van Yvo van Gelderen (bas) en Sander Opschoor (drums en percussie). Kortgeleden kwam er van de band  een nieuwe single uit. Deze pakkende single “Sterre”, wordt uiteraard live in dit uur uitgevoerd.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 


De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)