De PCOB in Hart voor Barendrecht

Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 26 februari zijn Jaap van der Kooij en Geertrui de Boom van de PCOB te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. De Protestant Christelijke Ouderen Bond, afdeling Barendrecht/Heerjansdam heeft in november 2018 haar 35-jarig bestaan gevierd.

Iedere 2e dinsdag van de maand komen de leden van de PCOB bij elkaar voor een gezellige middag. Deze wordt gehouden in de Ontmoeting, naast de Dorpskerk. Mensen hebben er contact met elkaar en leven met elkaar mee in lief en leed. Zo gaat de PCOB ook al een aantal jaren een week op vakantie naar o.a. Ermelo. Een authentiek dorp en je wandelt er zo de natuur in. De PCOB heeft een maandelijkse Nieuwsbrief en op haar maandelijkse ontmoetingen worden naast gezellige, creatieve, ook informatieve programma’s samengesteld. Een sterk merk als je het 35 jarig bestaan mag vieren met elkaar. Het bestuur is hier natuurlijk de  stimulerende en sturende motor van. Hierover gaan we in gesprek met Jaap van der Kooij en  Geertrui de Boom. Wat is voor hen de waarde om zo betrokken te zijn bij deze grote club ouderen? Vanaf welke leeftijd is men welkom en wat kost je een lidmaatschap? De afdeling  Barendrecht/Heerjansdam omvat een grote groep ouderen en welke ouderen zijn het die hiervan graag lid willen worden? Wat is het aantrekkelijke? En hoe is de samenwerking met de Katholieke Ouderenbond? Vragen waar we in de uitzending over door willen praten.

 


Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.