De podcast maken workshop podcasts staan online!

Foto is gemaakt door Sanne Cogenbach

Afgelopen zomer heeft Exxact twee keer eenworkshop podcast maken gegeven. Samen met ervaren presentator Ellen Schoenmaker hebben kinderen tussen de 8 en 12 jaar een podcast gemaakt in de studio van Exxact. Wat is er leuker dan dat je eigen podcast door iedereen te beluisteren is.

In samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht en gebouw Het Kruispunt heeft Exxact voor het zomerprogramma twee workshops gegeven. Tijdens de workshop hebben de kinderen een kijkje achter de schermen gekregen in een echte radio studio. Daarna hebben ze een eigen podcast bedacht, opgenomen en deze zijn nu te beluisteren. In de podcasts gaan de kinderen met de presentator in gesprek over “Toen en nu” en “Robots”. Luister nu naar de podcasts via de gratis Exxact App, de website of Spotify.

Sinds dit voorjaar is er elke week een nieuwe podcast te beluisteren via de verschillende kanalen van Exxact. Elke donderdag staat er een podcast klaar met een ander interessant onderwerp. Zo zijn er podcasts over bewegen, lifestyle, gezondheid, muziek, theater en boeken. Kortom, voor ieder wat wils! Wil jij ook een keer meedoen met een podcast over een leuk onderwerp of heb je een leuk idee? Mail dan naar podcast@exxact.nl.