De verhalenvinder en een Exxact terugblik bij Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met Verhalenvinder.
Jos richt in dit uur de schijnwerper op Babs Mouton van Verhalenvinder uit Barendrecht. Babs is eigenaar en coach van Verhalenvinder. Als coach helpt ze je bij het bewaken van je grenzen, bij het ontdekken wat je écht wil met je leven en bij het stoppen van patronen die je belemmeren. Zij organiseert, (veelal in samenwerking met Annnet Barel) daarvoor workshops en trainingen met diverse thema’s. Babs is ook de bedenker van de Kanjerbeker. Het motto van Verhalenvinder is: “worden wie je bent: je bent het waard!”

Alle reden dus om Babs naar de studio te halen en haar te vragen hoe zij te werk gaat.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Terugblikken met Paul Harthoorn en Jort
Geruime tijd vormden Paul Harthoorn en Jort Kruidhof de programmaleiding van Exxact Barendrecht. Samen hebben ze er onder andere voor gezorgd dat de lokale omroep volwassen op de kaart staat met uitstekende programma’s. Ook waren ze betrokken bij veel veranderingen en de verhuizing van de studio naar Het Kruispunt. Veel uren hebben zij zich ingezet voor Exxact Barendrecht. Kortgeleden hebben Paul en Jort te kennen gegeven te stoppen en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.
Jos heeft daarom Paul en Jort uitgenodigd om nog één keer de verhalen en achtergronden te horen van hun activiteiten in de afgelopen jaren. Hoogtepunten, dieptepunten, verrassende momenten en blunders. Kortom alles komt aan de orde.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 

UPDATE:

Helaas kan Jort Kruidhof niet aanwezig zijn tijdens het interview. Paul Harthoorn is wel aanwezig.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht.