Dennis Verspoor tweede versterking voor ZPB

ZPB H&L Productions heeft een tweede versterking voor het nieuwe seizoen binnen. In navolging van zijn teamgenoot Frank Bot heeft ook de 26-jarige Dennis Verspoor gekozen voor de Barendrechters ondanks interesse van andere clubs.
Dennis: ,,Wat is er mooier om voor de meest fanatieke waterpolo upporters van Nederland te spelen die bovendien voor een fantastische sfeer zorgen in Barendrecht”.
,,ZPB speelt structureel in de top zes van Nederland de laatste jaren en ik kijk er erg naar uit om daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Coach Remko Hofman is content met de komst van Dennis. ,,Hij brengt de nodige ervaring mee, heeft scorend vermogen en is bovendien een speler die er altijd vol voor gaat en dat is wat wij bij ZPB H &L Productions graag zien.”

De naam Verspoor is niet onbekend in Barendrecht, ook Sander Verspoor (broer van Dennis) speelde een aantal jaren voor de Barendrechters. Met de komst van Frank Bot en Dennis Verspoor lijkt de equipe van Hofman klaar voor het Eredivisie seizoen 2017-2018.