Digitaal Dagblad zoekt freelance- en vaste redacteuren

Digitaal Dagblad zoekt voor nieuwe lokale titels enthousiaste freelance- en vaste redacteuren op HBO-niveau met journalistieke werkervaring.

Ben jij flexibel, actief, innovatief, creatief, gedreven en beheers jij de Nederlandse taal perfect? Dan hebben wij voor jou een leuke en uitdagende baan, bij voorkeur in je eigen woonplaats.

Digitaal Dagblad B.V. is sinds 2015 de snelst groeiende uitgever met inmiddels acht online-dagbladen in Barendrecht, Ridderkerk, Nissewaard, Capelle aan den IJssel, Gouda, Zoetermeer, Voorburg en Rijswijk.

In 2017 breidt Digitaal Dagblad fors uit met meerdere titels in en rondom Den Haag, Rotterdam en Utrecht

De freelance redacteur volgt het lokale nieuws en is verantwoordelijk voor het (actief) schrijven van berichten en krijgt hiervoor een marktconforme beloning.

De vaste redacteur is verantwoordelijk voor alle content in haar of zijn lokale dagblad. Discipline, zelfstandig werken en kennis van online- en social media zijn voor deze functie even belangrijk als enthousiasme, een vlotte pen en gevoel voor nieuws. Het succes van de lokale titel bepaalt de honorering. Een lokaal sterk netwerk is een pré.

Digitaal Dagblad roept kandidaten op die affiniteit hebben met Albrandswaard, Barendrecht, Bilthoven, Capelle a/d IJssel, Delft, Gouda, Hoeksche Waard, Houten, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Nieuwegein, Nissewaard, Nootdorp-Pijnacker, Ridderkerk, Rijswijk, Schiedam, Soest, Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Woerden, IJsselstein, Zeist, Zoetermeer en andere plaatsen rond de drie grote gemeenten, of woonachtig zijn in Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
Jonge journalisten worden begeleid door een ervaren mentor. Ook oudere journalisten worden uitgenodigd om te reageren. Hun kennis van zaken, levenservaring en staat van dienst willen wij niet verloren laten gaan.

Digitaal Dagblad biedt een flexibele baan, een passende beloning en ontspannen werkplek in een nieuwe digitale journalistieke wereld, waarin we vooruit kijken naar het verleden. Ja, dat kan.

Spreekt het je aan? En behoor je tot de jonge garde:
Mail je cv met een bondige toelichting, en pasfoto naar René Dons: rene.dons@digitaaldagblad.nl
Adres: Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht